(新课标)2019_2020学年高中英语单元检测卷(三)(含解析)外研版必修5

发布于:2021-06-21 11:48:46

单元检测卷(三) 选择题部分 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.Wheredoestheconversationtakeplace? A.Inalibrary. B.Inaclassroom. C.Inabookstore. 2.Whydoesthemanthinkthewomanislucky? A.Shehasfinishedhertermpaper. B.Shecanworkonthecomputer. C.Shehasanewtypewriter. 3.Whatwillthemandoforthewoman? A.Sendhertothehospital. B.Helpheraskforleave. C.Getsomemedicineforher. 4.Whatdoweknowabouttheman? A.Hedidn’tfollowhisdoctor’sadvice. B.Hewasunderpressurefromhiswife. C.Hegaveupsmoking. 5.Whatistheconversationabout? A.HowtogettoGreece. B.Wheretogoonholiday. C.Whethertogotothesmallvillage. 第二节 (共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小 题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 6.Whatcouldthemanprobablybe? A.Abankclerk. B.Asalesman. C.Abarber. 7.Whendoestheconversationprobablytakeplace? A.Inthemorning. B.Intheafternoon. C.Intheevening. 听第 7 段材料,回答第 8、9 题。 8.Whatisthewomandoing? A.Havingarest. B.Takingawalk. C.Working. 9.Whatdoesthemanthinkofworkingathome? A.Itisfree. B.Itisquietsometimes. C.Itishardtofocusonhiswork. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10.Howdoesthewomanknowabouttheadvertisement? A.Fromanewspaper. B.FromTV. C.FromtheInternet. 11.Whatisincludedintherent? A.Electricity. B.Water. C.Aparkingspace. 12.Whatwillthewomandoatabout10:00tomorrow? A.Seetheapartment. B.Makeacalltotheman. C.Findanotherapartment. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。 13.WherewillthewomanandRobgo? A.TotheGrandCanyon. B.TotheGreatBarrierReef. C.TotheSouthIslandinNewZealand. 14.HowlongwillthewomanandRobstayinChristchurch? A.Threedays. B.Aweek. C.Twoweeks. 15.Whatisthemanplanningtodo? A.Gocycling. B.Recordagame. C.Watchtheprogrammeagain. 16.Whatcanwelearnfromtheconversation? A.ThewomanisleavingonFriday. B.Thewomanwillvisitsomefriends. C.DisneyWorldisNo.2intheprogramme. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17.WhendidpeoplecelebratethefirstThanksgiving? A.In1621.B.In1776.C.In1863. 18.Whichholidaymarkstheendofthesummerseason? A.Thanksgiving. B.LaborDay. C.CincodeMayo. 19.WheredoesCincodeMayocomefrom? A.Mexico.B.Britain.C.France. 20.HowdopeoplecelebrateCincodeMayo? A.Theysetofffireworks. B.Theyhavebarbecues. C.Theyholdparades. 答案 1.A 2.B 3.B 4.C 5.B 6.C 7.A 8.A 9.C 10.A 11.C 12.A 13.C 14.B 15.C 16.B 17.A 18.B 19.A 20.C 听力材料 Text1 W:Thereisalimitofthreebooksforeachperson.Doyoustillwanttohavethem? M:That’sfine.Thanks.I’llbecertai

相关推荐

最新更新

猜你喜欢